حمایتهای پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی از استارتاپها و فناوران فعال حوزه کاهش ضایعات
نشست کارآفرینی و فناوریهای نوین با رویکرد کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، نشست “کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی” با حضور فناوران و مسئولین پارک البرز برگزار و به بررسی راهکارهای نوین در راستای کاهش ضایعات در حوزه کشاورزی و مواد غذایی، بهویژه در زمینه سبزی و صیفیجات، اختصاص پرداخته شد.
در این نشست، دکتر بابایی معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری البرز، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت کاهش ضایعات و نقش فناوریهای نوین در این حوزه به تشریح حمایتهای پارک علم و فناوری البرز از استارتاپها و فناوران فعال در این زمینه پرداخت.
وی بر لزوم همکاری بین فناوران و مراکز تحقیقاتی تأکید و اعلام کردند که پارک علم و فناوری استان البرز آماده است تا با ارائه تسهیلات و مشاورههای لازم، به تسریع در فرآیند توسعه فناوریهای مرتبط با کاهش ضایعات کمک کند.
این نشست به بهعنوان فرصت مناسب برای تبادل نظر و ایدهها میان فعالان حوزه کشاورزی و فناوریهای نوین تلقی شد و امید است که با ادامه اینگونه رویدادها، گامهای مؤثری در راستای بهبود وضعیت تولید و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی برداشته شود.
گفتنی است پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی همواره در تلاش است تا با حمایت از ایدهها و طرحهای نوآورانه، به توسعه پایدار و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی کمک کند.
نظر شما :