در گردهمایی مجازی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی مطرح شد :

گسترش اقدامات در حوزه تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۶۰۲۳ اخبار اخبار عمومی
تعداد بازدید:۲۲۳
دکتر بهروز بادکو رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان در گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به ارایه گزارشی از اقدامات این حوزه پرداخت و وضعیت توسعه سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها و مؤسسات این سازمان را تشریح کرد.
گسترش اقدامات در حوزه تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، معاونان پژوهش و فناوری، فرهنگی،  آموزشی، پشتیبانی و مدیریت منابع، هماهنگی و امور مجلس، رییس سازمان تجاری͏سازی فناوری و اشتغال دانش͏آموختگان، رییس دانشگاه علم و فرهنگ  و مدیران کل حوزه ستادی در دفتر مرکزی این نهاد و حضور مجازی روسای واحدهای سازمانی سراسر کشور  برگزار شد.

دکتر بهروز بادکو رییس سازمان تجاری͏ سازی فناوری و اشتغال دانش͏ آموختگان در گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به ارایه گزارشی از اقدامات این حوزه پرداخت و وضعیت توسعه سرمایه͏ گذاری در شرکت͏ ها و مؤسسات این سازمان را تشریح کرد.

وی در رابطه با خدمات تخصصی و مشاوره͏ ای معاونت توسعه سرمایه͏ گذاری و امور شرکت͏ ها و مؤسسات، اظهار کرد: این معاونت در چهار مورد مشاوره و خدمات در زمینه͏ی امور ثبتی و مالیاتی شرکت͏ ها و موسسات (ثبت شرکت و برند، ثبت تغییرات، مشاوره مالیاتی، تنظیم صورتجلسات مجامع - تهیه و تدوین اساسنامه شرکت͏ های تازه تاسیس و ...)؛ مشاوره و خدمات در زمینه ی امور حقوقی شرکت͏ ها (شامل قراردادهای حقوقی بین سهامداران، حل مشکلات حقوقی شرکت͏ ها و...)؛ مشاوره در زمینه͏ی تهیه و تدوین مطالعات امکان͏ سنجی و طرح توجیهی و خدمات ارزش͏ گذاری فناوری به ارایه مشاوره و خدمات می͏ پردازد.


رییس سازمان تجاری͏ سازی فناوری و اشتغال دانش͏ آموختگان جهاددانشگاهی ادامه داد: در طراحی کریدور مجازی تجاری͏ سازی فناوری موفق به شناسایی ۵۵ خدمت در حوزه تجاری͏ سازی و تقسیم͏ بندی مشابه در ۱۶ ایستگاه شدیم.

وی افزود: در حال حاضر نیز جهاددانشگاهی دارای ۳ پارک، ۲۴ مرکز رشد، ۳۲ منش (مرکز نوآوری و شکوفایی)، ۶۴۱ واحد فناور و ۱۱۶ شرکت دانش͏بنیان است.

معاون جهاددانشگاهی با تاکید بر برنامه͏ های در دست اقدام این سازمان گفت: تدوین و پیاده͏سازی مدل همکاری واحدهای فناور با واحدها، اصلاح ساختار توزیع منابع بر اساس مدل عملکردی، توسعه مراکز نوآوری در تمامی واحدها و بهره͏ برداری متقابل مراکز رشد مستقل و پارک͏ ها از ظرفیت͏ های یکدیگر از برنامه͏ های در دست اقدام این سازمان است.

دکتر بادکو در رابطه با اجرای طرح مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان اظهار کرد: اجرای قرارداد منش جوانان در ۱۳ استان (فارس، آذربایجان غربی، ایلام، زنجان، هرمزگان، سمنان، گلستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، کرمانشاه، اردبیل و قزوین) در ۶ ماه آتی و توسعه طرح در سراسر کشور تا نیمه اول سال آینده در صورت تامین منابع از محورهای این طرح است.

رییس سازمان تجاری͏ سازی و اشتغال دانش͏ آموختگان جهاددانشگاهی در ادامه به فعالیت͏ های اقتصادی خارج از کشور به͏ ویژه مزیت کشورهای عراق و سوریه، اشاره کرد و افزود: مقبولیت بالای ایران، دسترسی آسان و ارزان، امکان تردد بدون ویزا و تامین بیش از ۸۰ درصد نیازهای خود از خارج از جمله͏ ی این مزیت͏ هاست.

وی در ادامه توسعه زیرساخت تبلیغاتی و اطلاع͏رسانی، ارتقای دانش تجارت خارجی و توسعه همکاری واحدها با کارگزار را از الزامات ورود به بازارهای خارجی عنوان کرد.

دکتر بادکو تصریح کرد: جذب سرمایه͏ گذار خصوصی در حوزه معدن، پزشکی و گردشگری، ایجاد ظرفیت جذب دانشجوی بورسیه خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و فلوشیپ از کشور سوریه، تهیه و تدوین طرح و راه͏ اندازی اولین پارک علم و فناوری در سوریه و شرکت در نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی در محل نمایشگاه͏ های دائمی شهر حلب سوریه از برنامه͏ های در دست اجرای این سازمان است.

معاون جهاددانشگاهی در پایان مهم͏ ترین اهداف و برنامه͏ های جهاددانشگاهی در منطقه آزاد کیش با توجه مفاد تفاهم͏ نامه͏ ی منعقد شده را استفاده از مزیت͏ های صادرات و وارداتی، فراهم آوردن زمینه مناسب جهت انتقال فناوری، ایجاد نمایشگاه معرفی دستاوردهای جهاددانشگاهی و توسعه کارکردی فعالیت͏ های جهاددانشگاهی (تجاری͏ سازی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی) بیان کرد.


نظر شما :