در پنجاه و نهمین نشست علمی و تخصصی تشریح شد : برنامههای دفتر نوآوری و کسبوکارهای نوین
به گزارش روابط عمومی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، پنجاه و نهمین نشست از سلسله نشست های علمی و تخصصی با حضور دکتر حسام زند حسامی؛ مدیرکل دفتر تجاری͏ سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، متخصصان و کارشناسان ذیربط و اصحاب رسانه با موضوع "سیاست͏ ها و برنامه͏های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حمایت از کسب و کارهای نوپا" برگزار شد.
دکتر زند حسامی گفت: کلیه فعالیتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت برنامه تعریف می͏شود، یعنی بر اساس شناخت از بازار و بر مبنای نیاز، ابتدا و انتها دارد.
وی با اشاره به اینکه روح نوآوری باید در دانشگاه ها زنده نگاه داشته شود گفت: هیچ مرکزی در دانشگاه ها متولی نوآوری نیست. تفکر باید در دانشگاه͏ ها تغییر کند و معاونت کارآفرینی و فن آفرینی داشته باشیم و باید به دانشگاه ها کمک کنیم که نوآوری خود را به فروش و درآمدزایی برساند.
وی در ادامه گفت: تفکر نوآوری در دانشگاه͏ ها یکی از مهمترین برنامه ها را در معاونت ایجاد کرد تحت عنوان توسعه مراکز نوآوری دانشگاهی، قرار بود ترکیبی باشد از مرکز رشد، دفتر ارتباط با صنعت، TTO، شتابدهنده، ͏ VC. اما این کار با توجه به ظرفیت دانشگاه͏ ها، مقدور نیست.
وی از دیگر برنامه͏ های دفتر به طرح کیمیا کالج، صدف، تربیت ۲۰۰ نفر منتور و برنامه TTO، جایزه تجاری سازی دانشگاهی، حمایت از تسهیلات تجاری سازی ۴۰۰ شرکت و تسهیل اخذ استاندارد برای شرکت͏ های دانش بنیان و ... اشاره کرد.
در ادامه نیز با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان همراه بود.
گفتنی است در پایان نشست، تفاهم نامه همکاری میان سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان و شرکت گروه پیشگامان کارآفرینی کارن (کارن کراد) جهت همکاری در راستای ایجاد امکان کارآفرینی،͏ نوآوری و بهره͏ مندی از ظرفیت͏ های موجود سرمایه گذاری و بهبود وضعیت کسب و کارهای نوپا و رونق زیست بوم کارآفرینی و ایجاد ارتباط میان بخش صنعت و کسب و کارهای نوپا در سطح کشور از طریق سامانه تامین مالی جمعی کارن کراد امضا شد.
نظر شما :