انعقاد تفاهمنامه همکاری کمیته امداد و جهاددانشگاهی استان اردبیل:
مرکز نوآوری و شتابدهی مددجویان کمیته امداد در اردبیل راه اندازی می شود
در این جلسه، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) و جهاددانشگاهی هر دو مولود انقلاب بوده و سابقه فعالیتهای مختلفی را داشتهاند، گفت: جهاددانشگاهی اردبیل آماده همکاری و تعاملات بیشتر با کمیته امداد امام خمینی(ره) میباشد تا بتوانند اهداف مشترکی را محقق سازند.
دکتر اوچی اردبیلی، آموزشهای مهارتی را بارزترین اشتراکات این دو نهاد عنوان کرد و ادامه داد: طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و طرح ملی مشاغل خانگی تجربههای مفید برای جهاددانشگاهی بوده است که با ظرفیت دو هزار نفر در استان به اجرا درآمده و نتایج این طرح ملی میتواند زمینه مناسب برای همکاریهای بعدی با کمیته امداد باشد.
وی شناسایی، آموزش و توانمندسازی و اتصال به بازارکار را مراحل اجرای طرح ملی مشاغل خانگی عنوان و اظهار کرد: یک هزار و 900 نفر در قالب این طرح ملی به بازار کار متصل شده است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی اردبیل از اجرای موفق طرح نوآوری و شتابدهی کسب و کارهای فناورانه با وزارت ورزش و جوانان خبر داد و افزود: در قالب این مرکز و با همکاری ادارهکل ورزش و جوانان 25 رویداد با شرکت 865 نفر به استعداد یک هزار و 730 نفر ساعت، کار آموزشی و نوآورانه و همچنین 26 کارگاه آموزشی با شرکت یک هزارو 48 نفر به استعداد دو هزارو 96 ساعت فعالیت آموزشی انجام شده است.
اوچی اردبیلی برگزاری رویدادهای کارآفرینانه، کارگاههای آموزشی و مشاورههای مستمر شغلی را از اهداف راهاندازی این مرکز عنوان کرد و گفت: الگوی فعالیت این مرکز در سه فاز ترویج، نوآوری و شتابدهی مربوط به کسب و کارهای فناورانه مددجویان در بازه سنی 17 تا 45 سال در نظر گرفته شده که بزودی عملیاتی می گردد.
مدیرکل کیمته امداد امام خمینی(ره)استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به سابقه همکاریهای ارزشمند با جهاددانشگاهی اردبیل، از این نهاد به عنوان بال علمی و اجرایی و مولود انقلاب یاد کرد.
علیرضا حسین نژاد، فعالیتهای علمی، فرهنگی و آموزشی جهاددانشگاهی را قابل تقدیر عنوان کرد و اظهارداشت: ما آماده توسعه همکاریهای فی مابین در زمینه اشتغال و کارآفرینی در قالب مرکز نوآوری و شتابدهی کسب و کارهای جوانان هستیم.
وی به فعالیتهای انجام شده در زمینه اشتغال مددجویان این نهاد تصریح کرد: پرداخت تسهیلات کارفرمایی به صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی راکد در مناطق محروم و کمبرخوردار با هدف راهاندازی مجدد واحدهای غیرفعال و نیز بکارگیری بیکاران با پرداخت تسهیلات بانکی ارزانقیمت در اولویت قرار دارد.
حسین نژاد گفت: کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری بیکاران تحتپوشش کمیته امداد امام خمینی استان کنند از مزایای دریافت تسهیلات بانکی ارزانقیمت برخوردار میشوند.
مدیرکل کیمته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل، ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی، بخشی از دغدغههای موجود در زمینه اشتغال جوانان و مددجویان کمیته امداد برطرف گردد.
در پایان این جلسه تفاهمنامه راهاندازی مرکز نوآوری و شتابدهی کسب و کارهای جوانان بین ادارهکل کمیته امداد امام خمینی(ره) و جهاددانشگاهی استان اردبیل به امضاء رسید که در قالب این طرح، فعالیت های مددجویان کیمته امداد استان اردبیل به منظور راهاندازی کسب و کارهای نو، عملیاتی و اجرایی خواهد شد.
نظر شما :