به همت جهاد دانشگاهی استان قزوین صورت گرفت
برگزاری نخستین نمایشگاه دانش بنیان سازی تولید استان قزوین
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین به نقل از ایسنا قزوین؛ برگزاری نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید بهعنوان یک فرصت برای به منصه ظهور رساندن توان داخلی شرکتهای دانشبنیان و همچنین ایجاد زنجیره تعاملی عرضه و خریدار میتواند گامی موثر در راستای پیشبرد اهداف سال و بهتبع آن توسعه استان باشد.
قزوین قوی، زمانی میتواند از توان، پتانسیل و ظرفیتهای خود بهره گیرد که بتواند نیازهای خود را از داخل رفع کند. با توجه به سند آمایش و پتانسیلهای بالای استان، باهدف حل نیازهای فناورانه، اولین نمایشگاه تخصصی دانشبنیانسازی تولید در استان قزوین برگزار شد.
ارائه ۲۰۰ محصول فناورانه در نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید
فرشاد پیلهچی، رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین روز دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱ در آیین افتتاح نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان قزوین، اظهار کرد: نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید، اولین نمایشگاه تخصصی در حوزه دانشبنیان است که بر اساس نیازهای استان، رفع مشکلات صنایع کشور و بر اساس منویات مقام معظم رهبری برگزار شده است.
وی بابیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه، تعامل بین علم، صنعت و کشاورزی است، افزود: در تلاش هستیم با تعامل بین علم، صنعت و کشاورزی بتوانیم در راستای پیشرفت و توسعه استان گام برداریم.
رئیس جهاد دانشگاهی قزوین عنوان کرد: در حال حاضر، ۶۰ شرکت دانشبنیانی از ۹ استان کشور در این نمایشگاه شرکت کردند و بالغبر ۲۰۰ محصول و خدمت فناور دانشبنیان در این نمایشگاه عرضه میشود.
این مسئول گفت: امیدواریم این نمایشگاه برای شرکتکنندگان بهعنوان یکنهاد عرضهکننده و صنایع بهعنوان نهادهای متقاضی مثمرثمر باشد.
وی در خصوص چرایی برگزاری این نمایشگاه، عنوان کرد: تجاریسازی دانشبنیان بیش از ۲۰ سال است که در دستور کار قرار دارد و اگر قرار است چرخ اقتصاد کشور بچرخد، باید مشکلات را به واحدهای دانشبنیان بسپاریم.
وی بیان کرد: توجه به مسائلی چون دانشبنیان سازی تولید باید موردتوجه تمام ارکان و مدیران استانی باشد تا فضای بهتری برای توسعه صنعت استان داشته باشیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین افزود: در بحث تجاریسازی دچار مشکل هستیم اما ظرفیت خوبی در استان وجود دارد که با سپردن این فضا و پتانسیلها به دانشبنیانها میتوان بهره حداکثری را از فضای ترویجی توسعه برد.
دانشمحور تمام فعالیتهای استان باشد
احمد خورگامی، مدیر عامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قزوین گفت: یکی از راههای رسیدن به توسعه پایدار توجه جدی به تحقیقات و پژوهش است و باید دانش را محور تمامی فعالیتهای خود قرار دهیم از همین روی برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی دانشبنیانسازی تولید میتواند فرصت مغتنمی برای به منصه ظهور رساندن دانشبنیانسازی تولید باشد.
وی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۱ نمایشگاه در سطوح مختلف بر اساس نیازهای استان برگزار شده است و مقرر شده تا پایان سال نیز، ۱۶ نمایشگاه دیگر با پیشبینی نیازهای اقشار برگزار شود.
خورگامی بابیان اینکه طی یک سال گذشته تمام تلاشمان را کردیم که بیشترین نمایشگاهها را برگزار کنیم، افزود: امیدواریم نمایشگاه دانشبنیانسازی تولید بتواند گامی مؤثر در رفع نیازهای استان باشد.
این مسئول اظهار کرد: نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید که به همت جهاد دانشگاهی برگزار شد، اقدامی نو و مؤثر در راستای رفع نیازهای استان است.
وی ادامه داد: ماهیت و رسالت جهاد دانشگاهی برگزاری نمایشگاه نیست، اما از ابتدای سال باتوجه به توان بالای این مجموعه مقرر شد از ظرفیتهای آن در برگزاری ۲ نمایشگاه مؤثر در استان استفاده شود.
شرکت شهرکهای صنعتی حامی شرکتهای دانشبنیان
رضا صفاری، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین نیز در این نمایشگاه به عزم جدی استان در توسعه فناوری و شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: برگزاری ستاد اقتصاد دانشبنیان با ریاست استاندار نشان از اهمیت این موضوع در استان دارد.
وی ادامه داد: شرکت شهرکهای صنعتی، از محصولات شرکتهای دانشبنیانی که در حوزه صنایع استان فعال هستند حمایت میکند و در تلاش است تا بتواند تعامل بین صنعت و علم بیشازپیش پررنگ شود.
نمایشگاه دانشبنیان به یک رویداد مستمر تبدیل شود
میثم پیله فروش، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین نیز در ادامه این برنامه گفت: نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید در استان باید به یک رویداد دائمی و مستمر تبدیل شود.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را با سه عبارت بسیار مهم و اساسی «تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری کردند و فلسفه برگزاری این نمایشگاه در راستای نهادینه شدن نگرش علمی در جامعه است.
این مسئول نمایشگاه دانشبنیان سازی تولید را فرصتی مناسب برای بروز استعدادهای علمی و پژوهشی مخترعان و فناوران و سبب ارزآوری به کشور دانست و عنوان کرد: این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای فعالان این عرصه است.
پیله فروش تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان و تولیدات غنی آنان در حوزه فناوری بهعنوان یک ابزار مهم در جهت توسعه و ترقی پروژههای کلان استانی و ملی به شمار میرود.
این مسئول ادامه داد: این نمایشگاه باید با یک نام زیبا و در یک تقویم ثابت سالانه در دستور کار قرار گیرد و یک شرکت دانشبنیان متولی برگزاری این رویداد علمی در استان باشد.
وی اضافه کرد: پارک علم و فناوری با کمک دستگاههای متولی به دنبال ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای برگزاری نمایشگاههای دانشبنیان در استان باشد تا با تغییر دولتها و با تحولات سیاسی خللی در برگزار این نمایشگاه ایجاد نشود.
پیله فروش گفت: بهتر است متولی این امر یکی از شرکتهای دانشبنیان باشد و با تسلط بر موضوع و دانش اقتصادی این رویداد را پیش ببرد.
وی عنوان کرد: برای تحقق این امر لازم است نظرات و پیشنهادات ثبت شده و مصوبات نیز به تصویب برسد و برای سال آینده برنامهریزیهای لازم انجام شود.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه دانشبنیان سازی به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی قزوین از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۹ آبان ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۷ میزبان علاقهمندان، سرمایهگذاران بخش صنایع است.
انتهای پیام/
نظر شما :