تبدیل مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی به نگینی درخشان در غرب تهران/ آغاز واگذاری اراضی مجتمع به شرکت‌های فناور

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۴ کد : ۷۰۳۵۲ اخبار اخبار عمومی
تعداد بازدید:۱۹
رییس جهاددانشگاهی در نشست شورای مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی ابراز امیدواری کرد که این مجتمع در آینده نزدیک نگینی درخشان در غرب تهران باشد.
تبدیل مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی به نگینی درخشان در غرب تهران/ آغاز واگذاری اراضی مجتمع به شرکت‌های فناور

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی در نشست شورای مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی که با حضور روسای واحدهای مستقر در این مجتمع در سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی برگزار شد، با اشاره به لزوم برگزاری منظم جلسات فصلی برای طراحی و پایش مسیر پیشرفت مجتمع اظهار کرد: این مجموعه تحقیقاتی فاخر که مزین به نام شهدای جهاد دانشگاهی است، باید بیش از گذشته بدرخشد و جزو برترین مراکز فناورانه کشور باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: انتظار داریم مجتمع در آینده نزدیک نگینی درخشان در غرب تهران باشد و همانگونه که شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و پارک پردیس موجب مباهات علم و فناوری کشور هستند، مجتمع تحقیقاتی نیز با استفاده از ظرفیت های کم نظیر جهاد دانشگاهی، در عرصه فناوری و تجاری سازی دانش سرآمد کشور باشد.

وی با بیان اینکه علاوه بر ۱۳ واحد و سازمان فناور زیرمجموعه جهاددانشگاهی و حدود ۱۲۰ شرکت در مجتمع مستقر هستند افزود: با حمایت هرچه بیشتر از ساختارهای مردم نهاد و خصوصی، در راستای تحقق شعار سال نقش مهمی را ایفا خواهیم کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی بیان کرد: اولویت فعالیت‌های مجتمع تحقیقاتی، رونق اقتصاد دانش بنیان و تولید ثروت از فناوری است و مسیری که اکنون در زمینه تولید و تجاری‌سازی داروهای گیاهی، تعامل حرفه‌ای با بخش خصوصی سرمایه‌گذار، ایجاد اولین کاوشکده رسانه و برندینگ کشور و صادرات محصولات جهاد دانشگاهی شکل گرفته، باید با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه طبق مصوبه هیات امنای جهاد دانشگاهی واگذاری اراضی مجتمع تحقیقاتی به شرکت‌های فناور آغاز شده، بیان کرد: امید داریم با اقداماتی که اجرایی شده، این شرکت‌ها بتوانند در بازه زمانی کوتاهی به گردش مالی شایسته ای در زمینه تجارت محصولات فناورانه برسند.

 به گزارش ایسنا، رییس جهاددانشگاهی همچنین گفت: در پژوهشگاه گیاهان دارویی با اقدام مشترک با شرکت خصوصی توانسته در ۴ گونه گیاهی تاییدیه لازم را کسب کند.

وی افزود: این گیاهان در اتاق‌های تمیز یا کلین روم‌ها تهیه می‌شوند، باید گفت که اتاق‌های تمیز نقش مهمی در فرایند تولید و فرآوری گیاهان دارویی دارند،با تلاش جهاد دانشگاهی تعداد بالای از کلین‌روم ساخته شده که این موضوع تحسین وزارت بهداشت را داشته و این وزارت خانه از ما درخواست کرد که در زمینه تولید دارو نیز مشارکت داشته باشیم.

کلیدواژه‌ها: دانشگاهی جهاد دانشگاهی جهاد مجتمع مجتمع تحقیقاتی تحقیقاتی جهاددانشگاهی کشور


نظر شما :