رییس پارک علم و فناوری جهاددانشاهی کرمانشاه:

برای تجاری‌سازی «محصولات دانش‌بنیان» استان باید به دنبال گواهی استاندارد باشیم

۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۱ کد : ۷۶۳۹۱ اخبار اخبار عمومی
تعداد بازدید:۹
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشاهی کرمانشاه درسمینار «آشنایی با مزایای استانداردسازی محصولات دانش‌بنیان و دستورالعمل اعطای نشان دانش‌بنیان (دانش نماد) و نانو (نانو نماد)» با بیان این که تولید محصولات دانش‌بنیان با پیچیدگی خاص و فناوری و نوآوری همراه است، گفت: همین نوآوری و همین جدید بودن و عدم آشنایی مصرف کنندگان با این محصولات موجب می‌شود که در گام اول نوعی حس بی اعتمادی به این محصولات ایجاد شود.
برای تجاری‌سازی «محصولات دانش‌بنیان» استان باید به دنبال گواهی استاندارد باشیم

به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری استان  سمینار «آشنایی با مزایای استانداردسازی محصولات دانش بنیان و دستورالعمل اعطای نشان دانش بنیان (دانش نماد) و نانو (نانو نماد)» که 16 مهر ماه در برج فناوری استان برگزار شد با بیان این که تولید محصولات دانش بنیان با پیچیدگی خاص و فناوری و نوآوری همراه است، گفت: همین نوآوری و همین جدید بودن و عدم آشنایی مصرف کنندگان با این محصولات موجب می‌شود که در گام اول نوعی حس بی اعتمادی به این محصولات ایجاد شود.

وی افزود: مصرف کنندگان بطور معمول نسبت به محصول جدیدی که وارد بازار می‌شود نوعی بی اعتمادی دارند و اگر محصول دارای فناوری پیچیده و خاصی باشد این چالش تشدید می‌شود و این دغدغه وجود دارد که آیا محصول کارایی لازم را دارد یا خیر.

آزادی گفت: در این راستا، همین چالش یکی از موانع تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه می‌‌باشد و یکی از راهکارهای رفع این چالش اخذ گرید «دانش نماد» یا همان «گواهی استاندارد محصولات دانش بنیان» است.

وی با اشاره به تولید 700 محصول فناورانه و دانش بنیان در شرکت‌های تحت حمایت پارک علم و فناوری استان، گفت: از این تعداد حدود 300 محصول روانه بازار شده‌اند و سایر محصولات در روند تجاری سازی قرار دارند که برای ورود بهتر به بازار به این نماد نیاز دارند.

این مسئول گفت: از این تعداد محصول، تولید کننده انحصاری 20 محصول هستیم و هیچ شرکت دیگری در کشور آن را تولید نمی کند و اگر بتوانیم برای این محصولات گرید «دانش نماد» دریافت کنیم قطعا میتوانیم جایگاه ویژه‌ای برای محصولات در بازارهای داخلی و خارجی ایجاد کنیم.

گفتنی است در این سمینار یک روزه، مهندس «نادیا حسن زاده» به تشریح نحوه استانداردسازی محصولات دانش بنیان و نانو، آشنایی با دستورالعمل اعطای نشان دانش بنیان و نانو و روند اخذ این نشان‌ها پرداخت.


نظر شما :