توسط سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاددانش بنیان جهاددانشگاهی؛

چهل و هشتمین نشست انتقال تجربه برگزار شد

۰۴ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۶ کد : ۷۸۱۷۲ اخبار عمومی
تعداد بازدید:۶
"چهل و هشتمین نشست انتقال تجربه" توسط توسط سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی با حضور دکتر جعفر صبحی برگزار شد.
چهل و هشتمین نشست انتقال تجربه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، چهل و هشتمین نشست انتقال تجربه از سلسله نشست های یک جهان تجربه، یک دنیا نوآوری سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاددانش بنیان جهاددانشگاهی با حضور دکتر جعفر صبحی مدیرعامل (شرکت دانش بنیان صنایع صبح پارلار آسیا) برگزار شد.

مهندس جعفر صبحی ضمن معرفی این شرکت با اشاره به سیر تولد و پیشرفت این شرکت خاطرنشان کرد: من در دانشگاه تبریز و در رشته برق تحصیل کرده ام و از سال سوم کارشناسی خود که در واقع سال ۱۳۷۳ بود، اولین پروژه درآمدزای خود را شروع کردم. من و همکلاسی‌هایم علاقمند به این بودیم که حتی بدون حقوق نیز کار کنیم. البته از زمانی که شروع به کار کردیم حقوق نیز دریافت کردیم.

این کارآفرین با اشاره به ورود خود به حوزه تولید IC گفت: از سال ۱۳۷۵ نیز که مقطع ارشد را شروع کردم، تلاش کردم تا در زمینه طراحی IC فعالیت کنم. ده سال در این زمینه فعالیت کردم و من و بقیه اعضای تیم تحقیقاتی مقطع ارشد در نهایت توانستیم کار را برای یک شرکت ژاپنی انجام دهیم.

صبحی با اشاره به تاسیس این شرکت دانش بنیان در سال ۱۳۸۵ اظهار کرد: از سال ۱۳۸۵ نیز شخص من تصمیم گرفتم دفتری تاسیس کنم تا بتوانم به صورت مستقل در زمینه طراحی IC فعالیت کنم. هدف من این بود که بتوانم مصرف IC را در ایران افزایش دهم تا در نهایت شرکت من به رقابت در بازارهای جهانی برسد و نیاز کشور برطرف شود. خوشبختانه امروز به نقطه ای رسیده ایم که شرکت ما در زمینه تولید IC با چینی‌ها رقابت میکند.
این موضوع بشدت خوشحال کننده است که امروز شرکت ما در زمینه کیفیت بردها با شرکت‌های اروپایی، کره ای و... رقابت می‌کند.

این فعال دانش بنیان با اشاره به مسیر طی شده خود در راه رسیدن به سطح تاسیس این شرکت خاطرنشان کرد: من به شخصه مسیری را طی کردم که طی آن ابتدا مهندس و سپس مدیر شدم‌. لذا میدانم که برای ورود به این حوزه از صفر باید چه راهی را طی کرد.

وی درباره جایگاه ویژه طراحی بردهای IC در دنیا گفت: ارزش افزوده موجود در صنعت IC عمدتا مربوط به طراحی آن است. اگر تولید این محصول دو دلار هزینه داشته باشد، طراحی آن هشت دلار هزینه خواهد داشت. متاسفانه شرایط خوبی برای تولید این محصولات در کشور ما وجود ندارد و در کل سود خوبی به شرکت‌های فعال در این حوزه نمیرسد. این در حالی است که در همه جای دنیا توجه خاصی به این صنعت می‌شود و حوزه تولید بردهای صنعتی احترام و ارزش خاصی دارد.

 صبحی ضمن اعلام آمادگی این شرکت برای همکاری با دانشجویان الکترونیک ، مکانیک، کامپیوتر و برنامه نویسی گفت: ۱۰۰ نفر از کارکنان شرکت ما در بخش آرندی فعالیت میکنند، روزی چهل هزار برد طراحی میکنیم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شرکت را توسعه دهیم و بردهای جدید نیز طراحی کنیم.
همچنین پتنت‌های زیادی توسط شرکت ما ثبت شده است و شرکت ما در حوزه ثبت اختراع نیز فعال بوده است.

وی تصریح کرد: دانشجویان رشته الکترونیک و مکانیک میتوانند با ما همکاری کنند و در زمینه نرم‌افزار نیز ما آماده همکاری با برنامه‌نویسان هستیم.
 
وی در نشست انتقال تجربه جهاد دانشگاهی افزود: گــروه صنعتی پارلار با تاکید بر تحقیق و توسعه به عنوان محور اصلی توسعه و خـودکفایی ، همواره سعی نموده است تا با استفاده از آخرین تکنــولوژی های موجود صنعت الکترونیک و طراحی های خاص و ابتکاری، نقش پیشگام خود را در ایجاد برتری برای صنایع داخلی در بازارهای رقابتی جهان، کاهش مصرف انرژی لوازم خانگی و حفظ محیط زیست کشور به نحو احسن ایفا کند. این شرکت از سال 1393 به عنوان شرکت دانش بنیان تولیدی در تولید سیستمهای الکترونیکی در کشور مطرح شده و نیز در راستای بهبــود کیفیت و انطباق هر چه بیشتر با استانداردهای جهانی، موفق به کسب گـواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 در طــراحی و تولید سیستم های الکترونیکی و استاندارد IATF 16949:2016 در زمینه تولید سیستم های الکترونیکی خودرویی گردیده است.

 وی رمز موفقیت این شرکت را ، تولید در کلاس جهانی،  تولید کننده نمونه دانش بنیان، بکار گیری نیروهای دانشگاهی و متخصص، کنترل و تضمین کیفیت در طراحی، تست و تولید، پیشرو در طراحی و تولید محصولات الکترونیکی در کشور، ایفای نقش موثر در خودکفایی تامین بردهای الکترونیکی و نوآوری، تحقیق و توسعه، کسب دانش فنی روز دنیا در حوزه الکترونیک را عنوان کرد.

به گزارش بازارکار این کارآفرین: تاکید بر فعالیت های طراحی و توسعه افزایش بهره وری در کلیه سطوح سازمانی، افزایش مستمر کیفیت و سرعت خدمات پس از فروش، توسعه همکاری بلندمدت و رضایتمند در طول زنجیره تامین ، حفظ و ارتقای سلامت، توسعه و توانمندسازی سرمایه های انسانی، استفاده از فناوری اطلاعات در یکپارچه سازی کلیه فرآیندهای سازمان، افزایش چابکی و تاب آوری سازمان در مقابله با ریسک ها و عدم قطعیت ها و حفظ و توسعه فرهنگ بهبود مستمر، شایسته سالاری، چابکی و مدیریت دانش از اهداف و ارزش ها این شرکت دانش بنیان عنوان کرد.


نظر شما :